marți, 30 mai 2017

DESPRE/CONTACT

Cred că fiecare dintre noi are acel ceva ce îi este necesar, și anume frumosul. Trebuie doar accesat, pus în mișcare și mereu șlefuit.

Iubesc oamenii, sunt o fire energică, îmi place să fiu ocupată, de aceea în viața de zi cu zi sunt psihoterapeut, realizez workshop-uri pentru copii, cânt și scriu. Un profesor de-al meu spunea că "viața trebuie trăită și nu gândită", o idee înțeleaptă care mi-a rămas întipărită în minte.

Am absolvit Facultatea de Psihologie, Al.I. Cuza Iași, în prezent sunt în anul 4 de Formare în Psihoterapie Eriksoniană și Hipnoză Clinică, psiholog în supervizare, cu atestat și drept de liberă practică de la Colegiul Psihologilor din București, membru Focus Show Band și psiholog/psihoterapeut la Cabinet Individual de Psihologie.

Consider că pentru a fi fericit și pentru a avea o viață sănătoasă, înseamnă mai întâi de toate să fii conștient de propria ta sănătate fizică și psihică!

Muzica îmi ocupă și ea o mare parte a timpului și aș putea spune că ea este terapia și vibrația sufletului meu.  

Pasiunea mea pentru scris și blog s-a născut acum 7 ani și ceva, mai exact în anul 2011. Îmi place să interacționez cu oamenii și cu tot ceeea ce înseamnă frumos și sănătos. 

Contact:
florinapascariu5@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu