vineri, 13 mai 2016

CU CE ÎMI ATENUEZ PISTRUIIRecunosc că în ultima vreme produsele cosmetice sunt cele care m-au asaltat şi nu invers. De ce? Păi cum să te abţii când dai de vreo ofertă şi mai ales la produse noi.  Ei bine odată ce soarele a început să îşi facă apariţia mai lesne din nori, şi cum pistruii trebuiesc protejaţi, ca nu cumva să apară mai mulţi, şi cum ofertele mi-au apărut în cale,  pac mi-am comandat o cremă de zi din gama #nutraeffect de la Avon. Am zis: "mmm este o cremă cu factor de protecţie, pentru ten sensibil, boon, merge". Da, stai aşa că nu-i aşa! Prima reacţie: "Pfuai, iar m-am înşelat cu textura cremei. Este una dintre acelea care te dai şi intră în piele la Sf aşteaptă". Şi? Păi şi m-am dat şi am rămas uimită de efectul acesteia. Îmi place că îmi uniformizează tenul, îmi acoperă imperfecţiunile, îmi dă luminozitate şi mai ales nu mi se mai văd pistruii aşa de tare. 
Am zis bă asta-i de mine!  Singurul lucru de care trebuie avut grijjă este să nu vă daţi cu cremă pe pleoape, pentru ca să nu vă usture ochii.


Recomandare: crema de faţă nutraeffects, radiance se foloseşte pentru tenul tern, cu o nuanţă neuniformă.
 • hidratează pielea şi îi redă strălucirea
 • uniformizează nuanţa tenului
 • îndepărtează semnele de oboseală
Cum acţionează: formula cu complex activ pe bază de strelitzia redă luminozitate pielii. Aceste extracte uniformizează tenul redându-i sănătatea. Fără parabeni sau coloranţi. Testată alergologic. Adecvată pentru pielea sensibilă.
Voi ce cremă folosiţi?
Mai multe despre cremele din gama #nutraeffects şi despre tenul vostru puteţi afla din clipul de mai jos. Pentru comenzi: mesaj privat pe Facebook aici.

Vă pup!


2 comentarii:

 1. Nu știam cat exista un astfel de produs, tare mi-ar place sa nu se mai observe pistruii asa de intens :(. Imi voi comanda și eu crema poate am și eu noroc și ii mai atenuez.
  www.alinapink.ro

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hey, ma bucur tare mult pentru că mi-ai scris și poate ți-am fost de ajutor. De asemenea mă bucur că mi-ai lasat atașat site-ul tău, astfel mă voi inspira și eu de la tine.:D

   Spor în toate!

   Ștergere